• ДОМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ "БЛАГОЈ МУЧЕТО" - СТРУМИЦА

Новогодишна програма за деца

На 26.12.2017 година Домот за деца и млади ,,Благој Мучето ,,ја реализираше својата Новогодишната програма со изведба на неколу кореографии во соработка со учениците од ОУ ,,Сандо Масев,, и ОУ ,, Никола Вапцаров,, во знакот на доаѓањето на Новата година, со тимска работа на учениците и вработените во Домот за деца и млади. p:before { […]

Read More
Make a Donation
Paybal button
Become A volunteer