• ДОМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ "БЛАГОЈ МУЧЕТО" - СТРУМИЦА

 • Која е нашата цел?

  Со организиран однос да придонесуваме за севкупен развој на детската личност, среќно детство и подготовка на децата и младите за креативен живот и работна активност во иднина.

  Прочитајте повеќе
  • Соработка со сите организации и асоцијации што работат со деца.
  • Поврзување и дружба помеѓу децата преку игра и творештво.
  • Вниманието кон децата е најголемиот подарок кој им го даваме.
  • Финансирање преку блок донации.
  • Вклученост на волонтери.
 • 71

  Години постоење

 • 850

  Спонзори и Волонтери

 • 300

  Организирани Настани

 • 7000

  Деца Учесници

Најнови Објави

Запаметете!

Времето поминато со децата никогаш не е залудно.

Make a Donation
Paybal button
Become A volunteer