• ДОМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ "БЛАГОЈ МУЧЕТО" - СТРУМИЦА

Message for us

  Contact Details
  • Адреса

   ул. Благој Мучето, бр. 37

   Струмица


  • Телефон

   034 325 052


  Службено лице за посредување со информации од јавен карактер:
  Ацо Ѓоргиев
  тел : 076 433114
  е-маил: acomurtino@yahoo.com

  Make a Donation
  Paybal button
  Become A volunteer