9 мај – Ден на Европа и Победа над фашизмот
09.05.2023
Со пригоден говор на градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов и со колаж од револуционерна поезија, во кажување на членови на рецитаторската секција при Дом за деца и млади “Благој Мучето” – Струмица, беше одбележан 9 Мај Ден на победата над фашизмот и Ден на Европа.
Изложби