Едукативна работилница со Роза Мојсовска 1 дел

12.05.2022

Започна реализацијата на проектот ,,Едукативна работилница” со Роза Мојсовска, одобрен од Министерство за култура во програмата за проекти од национален интерес за 2022 година .

Одржани два часа со ученици од ООУ ,,Герас Цунев” – Просениково и ООУ ,,Видое Подгорец” – Струмица.

  • Copyright © 2022 Дом за деца и млади - Стрмица. Сите права се задржани. Eon Eden - Marketing Agency

    Make a Donation
    Paybal button
    Become A volunteer