Едукативен час

9 Мај

Одржан едукативен час со учениците од 5 то одделение и нивната наставничка Тена Зафирова од ООУ,, Видое Подгорец ” од Струмица при посетата на изложбата на ликовни дела од Младинската ликовна колонија,, Св. Пантелејмон ” од Домот на културата,, Бели Мугри ” од Кочани.

Учениците имаа можност да, видат ликовни дела изработени со акрилни бои на платно, да слушнат за поимите ликовна колонија, изложба, ликовни уметници, аматеризам и сл.

Пријатно дружење, со взаемна интеракција на учениците и организаторите.

  • Copyright © 2022 Дом за деца и млади - Стрмица. Сите права се задржани. Eon Eden - Marketing Agency

    Make a Donation
    Paybal button
    Become A volunteer