9 Mај – одбележан Денот на победата над фашизмот, и Денот на Европа.

09.05.2022

На пригодната свеченост за значењето на празникот говореше градоначалникот Коста дин Костадинов.

Членовите на Литературната секција при ОУ Дом за деца и млади,, Благој Мучето ” читаа револуционерна поезија. Положено свежо цвеќе на споменикот.

  • Copyright © 2022 Дом за деца и млади - Стрмица. Сите права се задржани. Eon Eden - Marketing Agency

    Make a Donation
    Paybal button
    Become A volunteer