• ДОМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ "БЛАГОЈ МУЧЕТО" - СТРУМИЦА

  • Отворање на изложба ,, Комбинирани цветови-2018,,

     

    На 16.05.2018 година со почеток во 12 .00 часот отворање на изложба во Дом на АРМ во организација на Дом за деца и млади ,,Благој Мучето,, -Струмица ,клако проект подржан од министерството за култура…..

Make a Donation
Paybal button
Become A volunteer