• ДОМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ "БЛАГОЈ МУЧЕТО" - СТРУМИЦА

  • Новогодишна програма за деца
    26.12.2017 Дом на АРМ Струмица

    Дом за деца и млади “Благој Мучето” Струмица организира Новогодишна програма наменета за учениците од сите основни училишта. Настанот ќе се одржи во вторник, 26. декември во Дом на АРМ во 13:30 часот. Ги покануваме сите ученици да присуствуваат на овогодинешната приредба.
    p:before { content: ” “; }

Make a Donation
Paybal button
Become A volunteer