• ДОМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ "БЛАГОЈ МУЧЕТО" - СТРУМИЦА

 • Републичка манифестација “Цвеќе”
  12.05.2016 Дом на АРМ

  Со огромно задоволство Ви ги најавуваме 26те по ред републички детски средби “Цвеќе”.
  Отварањето на изложбата ќе биде во четврток, 12.05.2016 во просториите на Дом на АРМ каде е сместена општинската установа Дом за деца и млади.
  Тема на оваа изложба ќе бидат цвеќињата и нивното шаренило, низ боите и четките на нашите мали креативци.
  Настанот е подржан од Општина Струмица, а почетокот ќе биде во 10 часот.

Make a Donation
Paybal button
Become A volunteer