• ДОМ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ "БЛАГОЈ МУЧЕТО" - СТРУМИЦА

  • Ликовен и литертурен конкурс по повод 8 ми Март-Денот на жената
    25.02.2018 Дом на АРМ улица,,Благој Мучето,, бр 37- Струмица

    Домот за деца и млади,,Благој Мучето,, -Струмица, распиша конкурс по повод 8 Март -Денот на жената на тема : ,, Жената-пример за трудољубивост,храброст,нежност и љубов”.Конкурсот  е отворен и трае до 25 февруари .Сите заинтересирани ученици можат да ги доставуваат своите ликовни и литературни творби од основните училишта од општина Струмица,Ново Село,Босилово и Василево во координација со нивните предметни наставници.

     

     

Make a Donation
Paybal button
Become A volunteer